Neonvärejä, virkattua pintaa, kierrätyskuituja – tällaista on vuoden 2021 herkullinen uimapukumuoti

Neonvärejä, virkattua pintaa, kierrätyskuituja – tällaista on vuoden 2021 herkullinen uimapukumuoti

Jos hankit yhden huipputuotteen garderobiisi, olkoon se tämä: Sunflairin Color up your Life -malliston uima-asuissa ei tingitä tyylistä, mutta ne on myös valmistettu vastuullisesta ja äärimmäisen kestävästä ReNew Cult -kierrätysmateriaalista.

Tiesitkö, että mereen päätyy vuosittain kahdeksan miljonaa tonnia jätettä ja 640 000 tonnia kalastajaverkkoja? Jos sama tahti jatkuu, vuoteen 2050 mennessä merissämme on enemmän roskaa kuin kaloja.

Color Up Your Life -uima-asujen polyesteri on saatu merten muovijätteestä. Malliston uima-asut ovat hengittäviä ja joustavia, kestävät hankausta, eivätkä nukkaannu. Materiaali on peittävää, kuivuu nopeasti, ja kankaassa on korkea uv-suoja – kaikki mitä hyvältä uima-asulta on lupa odottaa.

Värikkäiden ja katseita kääntävien uima-asujen lisäksi Sunflairilta löytyy useita tyylikkään hillittyjä vaihtoehtoja.

Tututustu valikoimaan

Trenditietoinen lomalainen löytää taatusti unelmiensa uima-asun Marie Jo Swim -mallistosta. Brändin valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin: hempeitä kukkakuoseja, merihenkisiä raita- ja palloprinttejä, tyylikkäitä brodeerauksia sekä kansainvälisillä muotiviikoillakin nähtyä virkattua pintaa ja nyörisomisteita.

Tutustu valikoimaan ja löydä oma suosikkisi

Ja mitä olisi trendikooste ilman suomalaisnaisten suosikkibrändi PrimaDonnaa.

PrimaDonna Swim on monelle tae laadusta, mutta valikoiman monipuolisuudestakin on syytä antaa brändille kiitosta. Kokeile kroppaa imartelevaa rypytettyä uimapukua, tyylikästä tankinia tai paistattele loppukesän auringossa rennossa ranta-asussa. Täydennä lookisi PrimaDonna Swimin tyylikkäällä rantakassilla.

Tutustu PrimaDonna Swim -valikoimaan täällä.

MerittaBran koko uima-asuvalikoimaan pääset tästä.