Rintaliiviostoksilla merkillä on väliä

Rintaliiviostoksilla merkillä on väliä – esittelyssä Meritta Bran asiakkaiden suurimmat suosikit muodokkaille, yksityiskohtien ystäville ja hintatietoisille

PrimaDonna

Mikä liivimerkki sopii kurvikkaille ja hiukan ylellisyyttä kaipaaville naisille?

Meritta Bran muodokkaammat asiakkaat ovat erityisen mieltyneitä belgilaisen alusvaatetalo Van de Velden omistaman PrimaDonna-merkin liiveihin.

Merkki juhlistaa kurveja ja naiskehon moninaisuutta, ja sen valikoimasta löytääkin liivejä koosta B aina kokoon J asti. PrimaDonnan mallistossa on herkullinen kattaus tyylikkäitä ja pitsisomisteisia rintaliivejä ja alushousuja sekä laadukkaita bodyja.

Myös Primadonnan sisarbrändi Primadonna Twist on kovaa valuuttaa Meritta Bran asiakkaiden keskuudessa. Liivit tulevat samalta tehtaalta, mikä on monelle asiakkaalle laadun tae. Meritta Bran valikoimasta löytyvät myös urheilullinen PrimaDonna Sport sekä uima-asuja tarjoava PrimaDonna Swim.

Tutustu PrimaDonnan liiveihin täällä

Swegmark

Erinomainen hinta-laatusuhde tekee ruotsalaisesta Swegmarkista suomalaisen naisen – ja Meritta Bran asiakkaiden – luottomerkin.

Mallistossa on muun muassa erinomaisesti istuvia arkiliivejä, napakkaa tukea urheiluun antavia sporttiliivejä sekä mukavia kaarituettomia liivejä, joista Swegmark erityisesti tunnetaan.

Kaarituettomien liivien suosio on kasvanut viime aikoina kohisten, ja Swegmark todella taitaa niiden valmistuksen – liivien sileä pinta on helppo valinta tiukimpienkin puseroiden alle, kevyet toppaukset antavat ryhtiä ja värivaihtoehtojakin löytyy monipuolinen määrä.

Swegmarkin rintaliivit suunnitellaan ja valmistetaan lähituotantona Ruotsin Boråsissa ja Latviassa. Merkille on myönnetty myös Reilun kaupan -lisenssi ja Ökotex-sertifikaatti.

Tutustu Swegmarkin liiveihin täällä

Anita

Tarkkaa käsityötä, huippulaatua ja mukavuutta.

Tätä on perheomisteinen saksalainen liivimerkki Anita, joka on valmistanut rintaliivejä jo 130 vuotta. Yritykseltä siis todella löytyy tietotaitoa ja kokemusta, ja siksi brändin ovat ottaneet omakseen vaativammatkin asiakkaat ja yksityiskohtien ystävät.

Anitan valikoimista löytyy laadukkaiden arkiliivien lisäksi proteesi- ja imetysliivejä sekä urheiluliivejä, joista Anita on voittanut useita palkintoja. Anitan urheiluliivien erikoisuutena ovat muun muassa kaksinkertaiset olkaimet ja viiteen osaan jaetut kupit, jotka antavat huomattavasti lisätukea ja parantavat käyttömukavuutta.

Meritta Bran asiakkaat antavat Anitalle kiitosta myös vastuullisuudesta. Anitan liivien valmistamiseen kuuluu useita sorminäppäryyttä vaativia työvaiheita, ja laadun taatakseen yritys on panostanut tuotantoonsa sekä esimerkiksi työntekijöidensä kouluttamiseen ja työoloihin Euroopan ja Aasian tehtaillaan.

Tutustu Anitan liiveihin täällä

Miss Mary

Ruotsalainen liivimerkki Miss Mary on monipuolista ja kaunista arkiliiviä etsivän asiakkaan ykkösvalinta.

Mainetta Miss Mary on kerännyt etenkin aikuisten naisten keskuudessa, jotka vaativat rintaliiveiltään laatua, tyyliä ja käytännöllisyyttä – eivätkä halua maksaa liiveistään liikaa. Merkin ovat ottaneet omakseen myös kurvikkaammat naiset, sillä liivejä löytyy aina kuppikokoon J saakka.

Miss Maryn valikoimista löytyy muun muassa edestä kiinnitettäviä rintaliivejä, muotoilevia liivitoppeja, kaarituettomia bodyja sekä housuliivejä, jotka muotoilevat kevyesti vatsaa ja vyötäröä. Värien kirjo on herkullinen, ja monet alusasut on koristeltu kauniilla jacquard- ja pitsisomisteilla.

Tutustu Miss Maryn liiveihin täällä