Miten pukeutua pakkasella? Asiantuntijoiden parhaat vinkit lämmittäviin alusasuihin

Miten pukeutua pakkasella? Asiantuntijoiden parhaat vinkit lämmittäviin alusasuihin

Mittarin vajotessa miinukselle herää jokavuotinen kysymys: kuinka pukeutua lämpimästi mutta tyylikkäästi. Asiantuntijat jakavat parhaat vinkkinsä onnistuneeseen kerrospukeutumiseen.

Swiss Ladyn toimitusjohtaja Satu Sinisalo korostaa kerrospukeutumisen tärkeyttä Suomen vaihtelevissa lämpötiloissa ja sääolosuhteissa. Ihoa vasten olevan vaatekerroksen olisi hyvä olla pehmeää luonnonkuitua, kuten puuvillaa tai villaa. Myös sellupohjaiset muuntokuidut, kuten viskoosi ja lyocell, ovat Sinisalon mukaan hyviä vaihtoehtoja.

”Optimaalisessa alusvaatteessa on sekä villaa että kosteuden iholta seuraavaan vaatekerrokseen siirtävää teknistä materiaalia. Esimerkiksi Meyn ja Falken tuotteissa käytetään samaa teknistä ominaisuutta, joka samanaikaisesti sekä poistaa kosteutta että pitää ihon kuivana ja lämpimänä.”

Chantelle-liivimerkin Suomen-edustajan Anne Turhalan mukaan pukeutuminen lähtee liikkeelle alusvaatteista silloinkin kun kerroksia on monta – lämmittävät kerrokset puetaan alusvaatteiden päälle. Säästä riippumatta alusvaatteiden tulisi olla aina omille muodoille parhaiten istuvat. Turhalan mukaan välikerrokseen kannattaa valita luonnonmateriaalia, kuten laadukasta, hengittävää villaa.

Femiletin Juliana pitkähihainen aluspaita on valmistettu ihanan pehmeästä villasta, joka lämmittää kylmimpinäkin päivinä. Paita sopii yhdistettäväksi saman sarjan pitkisten kanssa. Myös Juliana villapitkikset on valmistettu 100-prosenttisesta villasta, ja ne sopivat käytettäväksi esimerkiksi hameen alla tai yöhousuina.”

Myös Anita-liivimerkin Suomen-edustaja Petri Puustinen luottaa lämmittäviin villakerrastoihin – ja erityisesti hengittävään, lämpöä säätelevään ja ekologisestikin kestävään merinovillaan. Hän myös paljastaa, että Anita Activelta on tulossa myyntiin täysin uudenlainen, merinovillasta valmistettu urheiluliivimalli. Uusi PanAlp Wool -liivi pysyy antibakteeristen ominaisuuksiensa takia hajuttomana kovassakin käytössä.

Falke Softmerino villaisissa sukkahousuissa on ohuet saumat. Sukkahousujen ulkopuoli on pehmeää merinovillaa ja sisäpuoli ihoystävällistä puuvillaa. Miellyttävän tuntuiset sukkahousut sopivat jokapäiväiseen käyttöön.”

Jos lämpötila nousee plussan puolelle, suosittelee Miss Mary -liivimerkin Suomen myyntipäällikkö Sirpa Karlsson alusasuksi muotoilevaa puuvillaista liivitoppia.

Lovely Lace 3536 liivitopissa on kaarituettomat kupit, joiden sivuilla olevat pehmusteet antavat lisätukea ja luovat kauniin, luonnollisen muodon. Liivitopin etu- ja takaosa on napakkaa, vartaloa muotoilevaa puuvillaa.”

Meritta Bra verkkokaupasta löydät vain korkealaatuisia rintaliivibrändejä, kuten PrimaDonnaa, Chantellea, Swegmarkia, Miss Marya, Abecitaa, Marie Jota – ja monia muita suosikkimerkkejä!

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Mikäli tarvitset henkilökohtaista apua sopivien liivien valinnassa, soita meille 050 589 9550 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@merittabra.fi, niin autamme sinua. Myös verkkokaupan chatista tavoitat meidät kätevästi vaikka tilausta tehdessäsi!