Tilaa uutiskirjeemme
&
säästä 10%

Tilaa uutiskirjeemme ja saat heti 10% etukoodin seuraavaan tilaukseesi.

Saat alekoodin uutiskirjeen vahvistusviestissä.

Tilaa uutiskirje

Meritta Bra - Vi älskar underkläder

HÄRLIGA
SOMMAR

 

V Ä L K O M M E N >>

merittabra_heart-no-frame-900x70primadonna-madison

 

merittabra_heart-no-frame-900x70

swegmark_anita_11

merittabra-goldheart

fantasie

merittabra-goldheart

anita-sport-bh

 

 

P O P U L Ä R A  J U S T  N U

primadonna_top   abecita_top   anita_top   miss_mary_top

 


 

Välkommen till Meritta Bra

Vi på Meritta är så glada att du hittade fram till oss. Vår näthandel är fullspäckad med vackra damunderkläder. Från oss är det både lätt och tryggt att handla och beställa. Vi bjuder alltid på gratis 30 dagars byten och returer. Hos oss kan du betala med Klarna.
Vi hjälper gärna till med att du hittar rätt storlekar och modeller. Vår kundtjänst finns till för dig. Bäst når du oss via vår chat som är öppen nästan 24/7. I vårt breda urval hittar du dina favoriter från Abecita, Anita, Chantelle, Miss Mary, Marie Jo, Missya, PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Swegmark, bara för att nämna några.

En bh skall alltid ha god passform och ge dig ett bra stöd. Det är viktigt att omkretsen på bh:n bär bystens tyngd och axelbanden inte skär in. Kuporna skall vara väl fyllda utan att det varken putar över eller skär in. En bh i rätt storlek skall kännas skön och behaglig. Det är jätteviktigt att din bh känns skön hela dagen och i alla olika vardagliga situationer. Då passform och storlek är rätt så skall du inte behöva justera axelbanden längs med dagen. Från vårt urval hittar du en massa olika modeller av välsittande bh:n av hög kvalitet i storlek 60-120 A-O. 

Vi älskar underkläder

Meritta Bra är ett familjeföretag i Finland som har både butiker och e-handel. Vi tror att det finns bra välsittande bh:n till alla. Det gäller bara att hitta rätt modell och det gör vi säkert. Ta gärna kontakt så hjälper vi till.
Vårt företag hittar du i Lovisa, ca 10 mil öst om Helsingfors. Företaget grundades av entreprenören Meritta Viljakainen år 2004. Meritta började med en liten butik. Längs med åren som gått har vi expanderat och vuxit. Vi har från att vara en liten lokal butik vuxit till en aktör som säljer bh, bikinis och övriga underkläder över hela Norden.
Vi vill att alla våra kunder skall vara nöjda. Vi strävar till att alla våra härliga underkläder som vi säljer är av hög kvalitet och uppfyller hållbara normer och krav. Välkommen! 

 


PrimaDonna Madison helkupa mango

PrimaDonna Madison bygel-bh med helkupa - Storsäljare och en riktig klassiker i ny färg. Beställ PrimaDonna online. Gratis byten och returer.

pris 889,00 kr

PrimaDonna Deauville helkupa celebration black

PrimaDonna Deauville, bygel-bh med helkupa. Mångas absoluta favorit. Storlek 65-105 B-J - Flera olika färger. Gratis byten och returer.

953,10 kr
1 059,00 kr
1 styck = 1 059,00 kr

PrimaDonna Twist Wild Rose vadderad balcony

PrimaDonna Twist Wild Rose fin vadderad bh i storlek 65-95 C-H. Beställ PrimaDonna Twist online. Gratis 30 dagars byten och returer.

854,10 kr
949,00 kr

PrimaDonna Orlando helkupa

PrimaDonna Orlando helkupa bygel bh med unik passform. Beställ PrimaDonna online. Gratis 30 dagars byten och returer.

899,10 kr
999,00 kr

Swegmark Stars mjuk bh mörkblå

Swegmarks Stars storfavorit mjuk-bh i storlek 75-115 B-F. Beställ Swegmark online. Gratis 30 dagars byten och returer.

269,10 kr
299,00 kr

Miss Mary Lovely Lace 2105 mjuk bh

Miss Mary Lovely Lace 2105 bh utan bygel bh i storlek 80-120 B-H. Beställ Miss Mary 2105 online. Gratis 30 dagars byten och returer.

459,00 kr

PrimaDonna Swim Sirocco bikini vadderad balcony

PrimaDonna Swim Sirocco vadderad bikini - vacker och härlig nyhet! Beställ PrimaDonna Swim badkläder online. Gratis byten och returer.

899,10 kr
999,00 kr

Elomi Morgan helkupa

Elomi Morgan fin och stadig bygel-bh med helkupa i storlek 70-105 E-O. Beställ Elomi underkläder online. Gratis byten och returer.

559,00 kr

Anita Comfort Ancona bygellös bh

Anita Ancona 5861 - BH utan bygel me breda axelband och dynor för skön avlastning. Elegant och vacker bh med bra passform. Storlek 75-105 B-F

759,00 kr