Meritta Bra - Vi älskar underkläder

VINTER
NYHETER!

merittabra_heart-no-frame-900x70-2

rebelle

 

missmary

PDTW_LENOXHILL

merittabra

P O P U L Ä R A  J U S T  N U


Välkommen till Meritta Bra

Vi på Meritta är så glada att du hittade fram till oss. Vår näthandel är fullspäckad med vackra damunderkläder. Från oss är det både lätt och tryggt att handla och beställa. Vi bjuder alltid på gratis 30 dagars byten och returer. Hos oss kan du betala med Klarna.
Vi hjälper gärna till med att du hittar rätt storlekar och modeller. Vår kundtjänst finns till för dig. Bäst når du oss via vår chat som är öppen nästan 24/7. I vårt breda urval hittar du dina favoriter från Abecita, Anita, Chantelle, Miss Mary, Marie Jo, Missya, PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Swegmark, bara för att nämna några.

En bh skall alltid ha god passform och ge dig ett bra stöd. Det är viktigt att omkretsen på bh:n bär bystens tyngd och axelbanden inte skär in. Kuporna skall vara väl fyllda utan att det varken putar över eller skär in. En bh i rätt storlek skall kännas skön och behaglig. Det är jätteviktigt att din bh känns skön hela dagen och i alla olika vardagliga situationer. Då passform och storlek är rätt så skall du inte behöva justera axelbanden längs med dagen. Från vårt urval hittar du en massa olika modeller av välsittande bh:n av hög kvalitet i storlek 60-120 A-O. 

Vi älskar underkläder

Meritta Bra är ett familjeföretag i Finland som har både butiker och e-handel. Vi tror att det finns bra välsittande bh:n till alla. Det gäller bara att hitta rätt modell och det gör vi säkert. Ta gärna kontakt så hjälper vi till.
Vårt företag hittar du i Lovisa, ca 10 mil öst om Helsingfors. Företaget grundades av entreprenören Meritta Viljakainen år 2004. Meritta började med en liten butik. Längs med åren som gått har vi expanderat och vuxit. Vi har från att vara en liten lokal butik vuxit till en aktör som säljer bh, bikinis och övriga underkläder över hela Norden.
Vi vill att alla våra kunder skall vara nöjda. Vi strävar till att alla våra härliga underkläder som vi säljer är av hög kvalitet och uppfyller hållbara normer och krav. Välkommen! 

 


Presentkort till webshoppen

Ett gåvokort innehåller många varma tankar. Med våra presentkort kan man handla både i butik och i webshoppen.

pris 250,00 kr

PrimaDonna Deauville helkupa Ristretto

PrimaDonna Deauville, bygel-bh med helkupa. Mångas absoluta favorit. Storlek 65-115 B-H. Flera olika färger. Gratis byten och returer.

1 149,00 kr

PrimaDonna Madison helkupa Golden Olive

PrimaDonna Madison helkupa bh. Storsäljare och en riktig klassiker i fin färg. Beställ PrimaDonna online. Gratis byten och returer.

1 099,00 kr

PrimaDonna Devdaha helkupa Velvet Blue

Fantastiska Devdaha bh:n är full av detaljer! Beställ PrimaDonna underkläder online. Alltid gratis byten och returer.

1 149,00 kr

Anita Lynn 5768X - sömlös mjuk bh med dragkedja

Anita Lynn 5768X - sömlös mjuk bh med dragkedja. Beställ bekväma Anita underkläder online. Gratis 30 dagars byten och returer.

499,00 kr

PrimaDonna Twist Lenox Hill vadderad balcony

Snygg bygel-bh med ett abstrakt mönster i fina färger. Beställ PrimaDonna Twist underkläder online. Gratis byten och returer.

1 049,00 kr

Chantelle Graphic Support bygel-bh svart

Mycket elegant bygel-bh dekorerad med vacker grafisk broderi. Beställ Chantelle underkläder online. Gratis byten och returer.

999,00 kr

Swegmark Meadow mjuk bh plommon

Swegmark Meadow bekväm och vacker storsäljande mjuk-bh. Beställ Swegmark online. Gratis 30 dagars byte och retur.

449,00 kr

Anita Active 5529 momentum sports bh smart rose

Anita Active 5529 sport bh - Bygellös storfavorit med unika egenskaper. Sport bh som passar utmärkt för aktiva grenar då maximalt stöd behövs. Beställ Anita online.

779,00 kr

PrimaDonna Twist Penn Station vadderad balcony Praliné Coeur

Fin Penn Station bygel-bh i mjukt satinmaterial. Beställ PrimaDonna Twist underkläder online. Gratis byten och returer.

1 049,00 kr

Marie Jo Avero push-up Wine

Marie Jo Avero bh med push-up dynor - Storsäljare i vacker färg, Wine! Beställ Marie Jo online. Gratis byten och returer.

1 149,00 kr

Chantelle C Magnifique Cappuccino

Chantelle C Magnifique bekväm, sömnadsdfri och diskret bh i storlek 70-100 C-H. Beställ Chantelle online. Gratis byten och returer.

799,00 kr

PrimaDonna Twist East End vadderad heart shape Botanique

PrimaDonna Twist East End bekväm och elegant bh. Beställ PrimaDonna underkläder online. Gratis byten och returer.

949,00 kr

Miss Mary Queen2115 - bh med elastisk spets

Miss Mary Queen 2115 - bh med elastisk spets - Bh utan bygel för perfekt form storlek 80-120 B-G - Gratis 30 dagars byten och returer.

649,00 kr

Marie Jo L'Aventure Tom heart shape Salted Caramel

Marie Jo L'Aventure Tom - Populär bygel-bh med lätt vadderade kupor. Beställ Marie Jo från vår näthandel. Gratis returer och byten.

969,00 kr

Anita Active 5555 PanAlp merinoull sport-bh

Anitas alldeles speciella bygellösa sport-bh, som kombinerar merinoull av premium-kvalitet och ett lätt mesh-material. Beställ Anitas sport-bh:ar online.

899,00 kr

Miss Mary Lace Dreams 2239 mjuk bh

Skön mjuk bh dekorerad med återvunnen spets. Beställ Miss Mary underkläder online. Alltid gratis byten och returer.

549,00 kr

Anita Havanna 5813 mjuk bh shadow blue

Anita Havanna 5813 mjuk bh utan bygel med breda vadderade axelband. Gratis byten och returer.

699,00 kr