Meritta Bra - Vi älskar underkläder

WINTER
DEALS -15%!

S H O P P A   N U  >>

merittabra_heart-no-frame-900x70-2

primadonna-twist-geneve

 

primadonna-deauville

chantelle-merittabra

swegmark-meadow-2

P O P U L Ä R A  J U S T  N U


Välkommen till Meritta Bra

Vi på Meritta är så glada att du hittade fram till oss. Vår näthandel är fullspäckad med vackra damunderkläder. Från oss är det både lätt och tryggt att handla och beställa. Vi bjuder alltid på gratis 30 dagars byten och returer. Hos oss kan du betala med Klarna.
Vi hjälper gärna till med att du hittar rätt storlekar och modeller. Vår kundtjänst finns till för dig. Bäst når du oss via vår chat som är öppen nästan 24/7. I vårt breda urval hittar du dina favoriter från Abecita, Anita, Chantelle, Miss Mary, Marie Jo, Missya, PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Swegmark, bara för att nämna några.

En bh skall alltid ha god passform och ge dig ett bra stöd. Det är viktigt att omkretsen på bh:n bär bystens tyngd och axelbanden inte skär in. Kuporna skall vara väl fyllda utan att det varken putar över eller skär in. En bh i rätt storlek skall kännas skön och behaglig. Det är jätteviktigt att din bh känns skön hela dagen och i alla olika vardagliga situationer. Då passform och storlek är rätt så skall du inte behöva justera axelbanden längs med dagen. Från vårt urval hittar du en massa olika modeller av välsittande bh:n av hög kvalitet i storlek 60-120 A-O. 

Vi älskar underkläder

Meritta Bra är ett familjeföretag i Finland som har både butiker och e-handel. Vi tror att det finns bra välsittande bh:n till alla. Det gäller bara att hitta rätt modell och det gör vi säkert. Ta gärna kontakt så hjälper vi till.
Vårt företag hittar du i Lovisa, ca 10 mil öst om Helsingfors. Företaget grundades av entreprenören Meritta Viljakainen år 2004. Meritta började med en liten butik. Längs med åren som gått har vi expanderat och vuxit. Vi har från att vara en liten lokal butik vuxit till en aktör som säljer bh, bikinis och övriga underkläder över hela Norden.
Vi vill att alla våra kunder skall vara nöjda. Vi strävar till att alla våra härliga underkläder som vi säljer är av hög kvalitet och uppfyller hållbara normer och krav. Välkommen! 

 


PrimaDonna Deauville helkupa nightshadow blue

PrimaDonna Deauville, bygel-bh med helkupa. Mångas absoluta favorit. Storlek 65-105 B-J - Flera olika färger. Gratis byten och returer.

1 099,00 kr

PrimaDonna Twist First Night triangel Pomme D Amour

PrimaDonna Twist First Night härlig triangel bh. Beställ PrimaDonna Twist online. Gratis byten och returer.

999,00 kr

PrimaDonna Arau helkupa

PrimaDonna Arau helkupa bh med bygel och eleganta detaljer. Beställ PrimaDonna online. Gratis byten och returer. 

1 149,00 kr

Miss Mary Queen 2115 mjuk bh

Miss Mary Queen 2115 - bh med elastisk spets - Bh utan bygel för perfekt form storlek 80-120 B-G - Gratis byten och returer.

494,10 kr
549,00 kr

Anita Lynn 5768X - sömlös mjuk bh med dragkedja

Anita Lynn 5768X - sömlös mjuk bh med dragkedja. Beställ bekväma Anita underkläder online. Gratis 30 dagars byten och returer.

422,10 kr
469,00 kr

Swegmark Cotton Bloom mjuk bomulls bh

Swegmark Cotton Bloom mjuk-bh tillverkad av ekologisk Fairtrade certifierad bomull. Vi har alltid gratis bytes och returrätt.

359,10 kr
399,00 kr

PrimaDonna Twist I Do vadderad balcony Toffee

PrimaDonna Twist I Do härlig vadderad balcony bygel-bh. Beställ PrimaDonna Twist på nätet. Gratis byten och returer.

949,00 kr

Elomi Cate helkupa

Elomi Cate jätte populär och vacker helkupa bygel-bh i storlek 75-105 E-O. Beställ Elomi online. Gratis byten och returer.

599,00 kr

PrimaDonna Orlando helkupa Deep Cherry

PrimaDonna Orlando helkupa bygel bh med unik passform. Beställ PrimaDonna online. Gratis 30 dagars byten och returer.

999,00 kr

Miss Mary Lovely Jacquard 2424 -bygellös bh

Miss Mary Lovely Jacquard 2424 - Fin och bekväm bygellös bh med bra stöd i storlek 80-110 B-I. Beställ Miss Mary online. Gratis byten och returer.

449,10 kr
499,00 kr

Anita Jana 5427 mjuk bomulls bh maritime blue

Anita Jana 5427 - Populär bh utan bygel med breda vadderade axelband. Bygellös bh med hög komfort, stadiga förstärkta kupor som håller och stöder.

629,10 kr
699,00 kr

Miss Mary Lovely Lace 2215 bygel-bh

Miss Mary Lovely Lace 2215 - Bomulls Bh med elastik spets och bygel för perfekt form - Beställ Miss Mary online. Gratis byten och returer.

499,00 kr

PrimaDonna Twist Rose Sauvage vadderad balcony

Fin PrimaDonna Twist Rose Sauvage vadderad balcony bh. Beställ PrimaDonna online. Gratis byten och returer. 

979,00 kr

Marie Jo Avero vadderad heart shape Atlantic Blue

Marie Jo Avero bygel-bh med vadderade kupor - Storsäljare i fin färg. Beställ Marie Jo online. Gratis byten och returer.

979,00 kr

PrimaDonna Deauville helkupa röd

PrimaDonna Deauville, bygel-bh med helkupa. Mångas absoluta favorit. Storlek 65-105 B-J - Flera olika färger. Gratis byten och returer.

1 099,00 kr

PrimaDonna Madison helkupa Satin Taupe

PrimaDonna Madison bygel-bh - Storsäljare och en riktig klassiker i ny färg. Beställ PrimaDonna online. Gratis byten och returer.

969,00 kr

Marie Jo Christy vadderad balcony

Fin Marie Jo Christy vadderad balcony bh med vackra detaljer. Beställ Marie Jo online. Gratis byten och returer.

979,00 kr

PrimaDonna Belgravia helkupa

PrimaDonna Belgravia helkupa bh med bygel och eleganta detaljer. Beställ PrimaDonna online. Gratis byten och returer. 

1 149,00 kr